APRAŠYMAS
Šis pyragas yra kakavos ir šokolado skonio, su sicilietiškos citrinos esencija. Pyragas turi ne tik gražią metalinę dėžutę, cukraus pudrai „pabarstuką”, bet ir jam priklausantį vardinį dovanų maišelį.
Ragavimo patarimai: pyragą galima valgyti vieną arba derinant su šviežiomis uogomis, saldžiais konservais ar saldžiais kremais. Mėgautis panettone pyragu galima kavos, arbatos puodeliu, su taure Prosecco ar desertiniu vynu.
SUDĖTIS
Sudedamosios dalys: minkšti kvietiniai miltai, sviestas, cukrus, švieži kiaušiniai (12%), šviežias kiaušinio trynys (6%) kakavos pasta su Sicilijos šokoladu (5,5%) (sumažinto riebumo kakavos milteliai, saulėgrąžų aliejus, Sicilijos šokoladas (10%) (kakavos masė, cukranendrių cukrus, kakava: 50% mažiausiai), kakavos pasta, emulsikliai: sojos lecitinas, vanilė, citrinų pasta (4,5%) (citrinos žievelės, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus), natūralios mielės (minkšti kvietiniai miltai, mielės), Sicilijos medus, invertuoto cukraus sirupas, emulsikliai: digliceridai ir mono riebalų rūgštys, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, druska, vanilė, citrinų eterinis aliejus, kvapiosios medžiagos. Cukraus pudros maišelis (30 g) (cukrus, kviečių krakmolas, kvapiosios medžiagos). Produkto sudėtyje gali pasitaikyti riešutų (migdolai, lazdyno riešutai, pistacijos), lubinų ir garstyčių pėdsakų.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1605 kJ/384 kcal; riebalai – 19 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 11 g, angliavandeniai – 43 g, iš kurių cukrų – 16 g, baltymai – 8,4 g, druska – 0,19 g. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Kilmės šalis Italija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.