APRAŠYMAS
Šis kupolo formos pyragas yra supakuotas rankomis, pagamintas su razinom, viršus padengtas traškia plutele ir lazdyno riešutais.Panettone turi ne tik gražią kartoninę dėžutę, bet ir jam priklausantį vardinį dovanų maišelį.
Lėtas ir laipsniškas tešlos kildymo procesas, trunkantis net 36 valandas, užtikrina kepamų gaminių kokybę bei kvapą, taip pat nepamirštant ir “Madonie” pyragu tradicijos.
Ragavimo patarimai: pyragą galima valgyti vieną arba derinant su šviežiomis uogomis, saldžiais konservais ar saldžiais kremais. Mėgautis panettone pyragu galima kavos, arbatos puodeliu, su taure Prosecco ar desertiniu vynu.
SUDĖTIS
Sudedamosios dalys: minkšti kvietiniai miltai, razinos (18 %), sviestas, , migdolų glajus (11 %) (cukrus, šviežias kiaušinio baltymas, ryžių miltai, migdolų miltai, modifikuotas krakmolas, lazdyno riešutų pasta, kvapiosios medžiagos), cukrus, švieži kiaušiniai, šviežio kiaušinio trynys, natūralios mielės (minkšti kvietiniai miltai, mielės), granuliuotas cukrus (3 %),lazdyno riešutai (Corylus avellana) (2,6 %), vynas „Marsala” SKVN, Sicilijos medus, apelsinų pasta (apelsinų žievelė, cukrus, gliukozės sirupas, citrinų sultys), invertuotas cukraus sirupas, emulsikliai: digliceridai ir mono riebalų rūgštys, „Terre Siciliane Zibibbo liquoroso SGN“, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, druska, vanilė, kvapiosios medžiagos. Produkto sudėtyje gali pasitaikyti sojos, riešutų (graikinių riešutų, pistacijų), lubinų ir garstyčių pėdsakų, . 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1516 kJ/361 kcal; riebalai – 15 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 9 g, angliavandeniai – 49 g, iš kurių cukrų – 27 g, baltymai – 7,8 g, druska – 0,42 g.
Kilmės šalis Italija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.