APRAŠYMAS
Šis kupolo formos pyragas yra supakuotas rankomis, pagamintas su šviežiais cukruotais apelsinais ir razinomis.
Lėtas ir laipsniškas tešlos kildymo procesas, trunkantis net 36 valandas, užtikrina kepamų gaminių kokybę bei kvapą, taip pat nepamirštant ir “Madonie” pyragu tradicijos.
Ragavimo patarimai: pyragą galima valgyti vieną arba derinant su šviežiomis uogomis, saldžiais konservais ar saldžiais kremais. Mėgautis panettone pyragu galima kavos, arbatos puodeliu, su taure Prosecco ar desertiniu vynu.
SUDĖTIS
Sudedamosios dalys: minkšti kvietiniai miltai, razinos (14%), sviestas, cukrus, šviežia cukruoto apelsino žievelė (10%) (apelsinų žievelė, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus), švieži kiaušiniai (10%), šviežias kiaušinio trynys (5%), natūralios mielės (minkšti kvietiniai miltai, mielės), vynas „Marsala” SKVN (1,7%), Sicilijos medus, apelsinų pasta (apelsinų žievelė, cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, citrinos sultys), invertuotas cukraus sirupas, emulsikliai: digliceridai ir mono riebalų rūgštys, vynas „Terre Siciliane Zibibbo” SGN (0,4%), kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, druska, vanilė, kvapiosios medžiagos. Produkto sudėtyje gali pasitaikyti sojos, riešutų (migdolai, lazdyno riešutai, graikiniai riešutai, pistacijos) lubinų ir garstyčių pėdsakų. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1488 kJ/355 kcal; riebalai – 14 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 9,4 g, angliavandeniai – 50 g, iš kurių cukrų – 26 g, baltymai – 6,9 g, druska – 0,38 g.
Kilmės šalis Italija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.