APRAŠYMAS
Amatininkų kepamas pyragas yra su šviežiais cukruotais apelsinais, padengtas traškia plutele ir migdolais.
Pyragui reikalingus ingredientus naudoja randamus Sicilijos saloje: cukrus, vanilė, citrusinių vaisių medus, lazdyno riešutai ir kt.. Lėtas ir laipsniškas tešlos kildymo procesas, kuris trunka net trisdešimt šešias valandas, garantuoja kepinių kokybę ir kvapą, taip nepamirštant ir “Madonie” pyragų tradicijos.
Ragavimo patarimai: pyragą valgyti vieną arba derinant su šviežiomis uogomis, saldžiais konservais ar saldžiais kremais. Mėgaukitės colomba pyragu kavos, arbatos puodeliu, su taure Prosecco ar desertiniu vynu.
SVARBU ŽINOTI. Skardinės dėžutės, specialiai sukurtos Sicilijos menininkų, įkvėptos mėlynos ir baltos salos majolikos, padeda išsaugoti pyrago intensyvų kiekvieno malonumo aromatą. Prie pyrago priklauso vardinis Dolce&Gabbana dovanų maišelis.
Galiojimas iki 2022 07 31
SUDĖTIS
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, šviežios cukruotos apelsinų žievėlės (17%) (apelsinų žievelės, gliukozės – fruktozės sirupas, cukrus), migdolų glajus (12%) (cukrus, šviežio kiaušinio baltymas, ryžių miltai, migdolų miltai (7,7%), modifikuotas krakmolas, kvapiosios medžiagos), sviestas, cukrus, švieži kiaušiniai, Sicilietiški migdolai (Amygdalus communis L.) (4%), šviežio kiaušinio trynys, natūralios mielės (kvietiniai
miltai, vanduo, mielės), granuliuotas cukrus (3%), vynas „Marsala” SKVN, Sicilietiškas medus, invertuotas cukraus sirupas, apelsinų pasta (apelsinų žievelės, cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, citrinų sultys), emulsikliai: digliceridai ir mono riebalų rūgštys, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, druska, natūrali vanilės kvapioji medžiaga. Produkto sudėtyje gali pasitaikyti riešutų, sojos, garstyčių ir lubinų pėdsakų.100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1559 kJ/372 kcal; riebalai – 15 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 8,5 g, angliavandeniai – 55 g, iš kurių cukrų – 33 g, baltymai – 5,2 g, druska – 0,50 g.
Kilmės šalis Italija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.